AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç: -AK Parti Siyaset Akademisinde 45 bin kişi eğitim gördü


HATAY (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Reha Denemeç, AK Parti Siyaset Akademisinde 45 bin kişinin eğitim gördüğünü belirtti.
     Denemeç, bir dizi ziyaret ve programa katılmak için geldiği İskenderunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyasette artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.
     AK Partiyle birlikte siyasette birçok şeyin değiştiğini anlatan Denemeç, AK Parti merkez bir partidir. Gücünü milletten alır. AK Partinin bugünlere gelmesinde yapılan planlı, programlı çalışmaların büyük bir önemi var. AK Parti şu anda toplumun herkesiminden oy alabiliyor dedi.
     Denemeç, şu anda 65 ilde ve birçok ilçede siyaset akademisi programı çerçevesinde eğitimler verildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     AK Parti Siyaset Akademisinde 45 bin kişi eğitim gördü. Verilen eğitimlerle siyasetin düzgün, pozitif ve daha kaliteli hale gelmesi hedefleniyor. Siyaset düzgün bir şekilde yapıldığı takdirde ülkeye gerçekten yüksek katma değer sağlar. Eğitime her zaman büyük önem verdik. Bir ülke ancak eğitimli insanlarla gelişir, büyür. Bizler de bu anlayış çerçevesinde hareket ediyoruz. Eğitim uzun vadeli bir çalışmadır. AK Parti iktidarı bütçeden en fazla payı eğitime ayırdı. Bütün illerimize üniversite açıldı. On binlerce yeni derslikler yapıldı. Eğitime her alanda önem veren bir parti olarak, siyaset anlamında da eğitime önem veriyoruz.
     (ÖS-SAT-ZHL-JM)
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER