AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç: -Hükümetimiz, 2002 yılında iktidara gelmesiyle 24 yıl süren olağanüstü hali kaldırdı ve bölge normalleşmeye başladı


ANKARA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, 2002 yılında iktidara geldiklerinde 24 yıl süren olağanüstü hali kaldırdıklarını ve bölgenin normalleşmeye başladığını söyledi.
     Denemeç, Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, gazetecilerin sorularını sorularını yanıtladı.
     CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması olayı ile ilgili bir soru üzerine Denemeç, milletvekili kaçırılması olayanın ilk kez gerçekleştiğini, bölgede sıkıntıların olduğunu bildiklerini, hükümetlerinin iktidara gelmesiyle bölgede 24 yıl süren olağanüstü halin kaldırıldığını ve bölgenin normalleşmeye başladığını belirtti.
     Denemeç, şöyle konuştu:
     Yani şöyle elini vicdanına koyan her insan şunu çok net olarak görür ki 10-15 sene önceki Türkiyeden, çok daha demokratik bir yapı var bölgede. İnsanlar demokratik haklarını kullanabiliyorlar. Tabi bazı sıkıntılar var, yani her sey pür pak demiyoruz ama geçmişle kıyasladığımızda büyük bir değişim olduğunu da görüyoruz, oradaki vatandaşlarda gördüğü için ki bölgede en büyük parti AK Parti, iki parti var başka yok zaten.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER