AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdemden

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdemden Belediye Başkanı Külcüye ziyaret


ÇORUM (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve beraberindeki heyet Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü ziyaret etti.
     Programları dolayısıyla Tokata giden Erdem ve beraberindeki AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Özkader, Başkan Muzaffer Külcü ile bir araya geldi.
     Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Birimindeki kahvaltı programında kısa bir değerlendirme yapan Erdem, Çorumun, belediyecilik anlayışı ile örnek iller arasında yer aldığını vurguladı.
     Çorumun hem teşkilatçılıkta hem de belediyecilik alanındaki çalışmalarda örnek olduğunu ifade eden Erdem, Çorumu yöneten kişilerin birbirleriyle uyumu ve işbirliğinin de Çorumdaki başarılarda çok önemli bir yer tuttuğunu kaydetti.
     Erdem, yöneticiler arasındaki uyumun bundan sonra da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
     Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise Çorumdaki belediye ve teşkilat çalışmaları hakkında Erdeme bilgi verdi.
     Kahvaltıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akarda katıldı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdemden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER