AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Kayıtlı üye sayımız 8 milyona yaklaştı. Dünyadaki birçok devletin nüfusundan fazla. Yeni hedefimiz 12,5 milyon


TOKAT (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kayıtlı üye sayımız 8 milyona yaklaştı. Dünyadaki birçok devletin nüfusundan fazla. Yeni hedefimiz 12,5 milyon dedi.
     Erdem, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında gerçekleştirilen AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak, hayal bile edilemeyen hizmetleri vatandaşlara sunduklarını belirtti.
     Ulaşım alanında yapılan çalışmaları anlatan Erdem, Ulaşımda şimdiye kadar, doğudan batıya, Osmanlıdan hatta belki Selçuklulardan bile önce, ilk insanlardan beri kullanılan vadi yollarını, kervan yollarını yol diye kullandık. AK Parti gelene kadar. Hiç kimsenin, hiçbir siyasetçinin aklına kuzeyden güneye yol yapmak gelmezdi, çünkü aşılmaz dağlar var. Ne zamana kadar- Evet Ferhatlar iktidara gelene kadar, AK Parti iktidara gelene kadar. Nice yollar yaptık, nice projelerimiz var. Artık Karadenizi Akdenize yakın yapıyoruz diye konuştu.
     Türkiyede güzel işler yapanların ya hapishaneye atıldığını ya da ipe çekildiğini anlatan Erdem, Allah mekanını cennet eylesin. Menderesi idam ettiler ama gönüllerdeki yerini önleyemediler. O gün idam edenleri kim şimdi rahmetle anıyor- Ama Menderes ismi geçtiği zaman herkes hayırla yad ediyor. Bunu yapanların yanına kar kaldı. Ama bunu yapanlar yanlarına kar kalmadığını, AK Parti ile gördü. 27 Mayıs darbelerin anasıdır, hep onu örnek almışlardır. 12 Eylülü de 28 Şubatı da ve ona benzer kalkışmalarda da hep 27 Mayıs örnek alınmıştır. Ama bu dönemde Allaha şükürler olsun hepsinin hesabı bir bir soruluyor, sizden aldığımız güçle soruyoruz ifadelerini kullandı.
     AK Partinin sadece Türkiyenin değil dünyanın da en büyük teşkilatı olduğunu vurgulayan Erdem, Büyümeye devam ediyoruz. Kayıtlı üye sayımız 8 milyona yaklaştı. Dünyadaki birçok devletin nüfusundan fazla. Yeni hedefimiz 12,5 milyon. Tokatta hedefimiz 100 seçmenden 25inin AK Parti üyesi olması. Tabi bunu da kıskananlar var diye konuştu.
     Milletin AK Partiye aktığını, AK Partili olmak istediğini belirten Erdem, bundan sonra yapacakları çalışmalarda üyelerinin tamamını harekete geçireceklerini ifade ederek, Üyelerimizin tamamı, arazide AK Parti hizmetlerini en iyi şekilde anlatacak dedi.
     Erdemin konuşmasının ardından, HAS Partiden AK Partiye geçen 140 kişiden 21ine sembolik olarak rozetleri takıldı. HAS Parti İl Başkanı Erdal Düzgün ve bazı yöneticilerin rozetlerini, Ekrem Erdem taktı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER