AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli Mardinde: Türkiyenin güçlenmesi, bir takım çevreleri, lobileri ve terör örgütlerini rahatsız ediyor


MARDİN (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiyenin güçlenmesi, bir takım çevreleri, lobileri ve terör örgütlerini rahatsız ediyor dedi.
     Beraberinde AK Parti Mardin Milletvekili Abdürrahim Akdağ ve Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile Vali Turhan Ayvazı makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, burada yaptığı açıklamada, terör örgütüne en iyi cevabın bölgede yaşayan vatandaşların verdiğini söyledi.
     Gedikli son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde çok sayıda ili gezdiğini, buradaki vatandaşların artık bu işten bıktığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Bütün bu güzellikler içerisinde huzuru baltalamaya çalışan bir takım çevreler de var. Maalesef istemediğimiz halde bazı terör hadiseleri vuku buluyor. Ama eninde sonunda kaybetmeye mahkum olan bir terör örgütü var. Halkın, terör örgütünün yaptıklarından son derece büyük bir rahatsızlığı var. Bu huzur ve istikrarı bozanlara bizzat Kürt kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın ortaya koyduğu tavır var. Biz bunu çok iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz.
     Türkiye gücüne güç katıyor. 73 milyon insanımızın birbirine, manevi bağlarla bağlı olması herhalde terör örgütünü rahatsız ediyor. Ama bu süreç devam ediyor. 73 milyon millet olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz. Türkiyenin güçlenmesi, bir takım çevreleri, lobileri ve terör örgütlerini rahatsız ediyor. Ama onların rahatsızlıkları bu gidişi asla durdurmaya yetmeyecektir. Türkiye yoluna devam edecektir. Bizi birbirimize bağlayan o dinamikler herkesin sandığından çok daha güçlüdür. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Bu işte sorumlu olan herkes üstüne düşen görevi yerine getirecektir.
    
     -Yanlış tanıtılıyor
    
     Gedikli, bölgede yaşanan olumlu gelişmelerin gündeme taşınması konusuna dikkat çekerek, Yakın zamanda Hatay, Şanlıurfa, Hakkari, Kars ve Ardahana gittik. Bu illerimizde meydana gelen bir kaç hadiseden dolayı bu illerimiz Türkiyeye ve dünyaya son derece yanlış tanıtılıyor, çok yanlış takdim ediliyor. Halbuki o illerimizde o kadar olumlu haberler var ki, o olumlu haberlerin gündeme taşınması çok önemli. Bu konuda medyaya önemli görevler düşüyor dedi.
    
     -Kötü haberler 10 kat büyütülerek veriliyor
    
     Mardin Valisi Turhan Ayvaz ise yöredeki kötü haberlerin büyütüldüğünü ifade ederek, Mardinlilerin bundan büyük rahatsızlık duyduğunu söyledi.
     Yaklaşık 3 ay önce Nusaybinde bir çoban ile kızının dağda başka meselelerden dolayı öldürülmesine rağmen medyada konunun farklı şekilde yer aldığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Bazı yayın organları Büyük çatışma var, yüzlerce yaralı var. şeklinde verdi. Resmen yalan bir şekilde veriliyor. Biz bunlardan Mardin olarak çok rahatsızız. Kötü haberler on kat büyütülerek veriliyor.
     Vatandaşın huzuru için her türlü tedbir alınıyor. Terör örgütü Mardinde bir şey yapamadığından rahatsızlık duyuyor. Evvelki gün büyük oranda sığınaklarında bomba yapılacak tüp malzemeler bulundu. Ayrıca dün yine bir sığınaklarını bulduk. Mardinde kesinlikle nefes alamıyorlar. Vatandaşımızın rahatı huzuru için her türlü tedbiri almak durumundayız. Halk onlara desteğini tamamen çekmiş vaziyette. Kendi halkını düşman görme durumuna geldiler.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar- Abdülhalim Çelik / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER