AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Bütün vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu ortamı sağlayacak bir atmosfer Türkiyede doğsun istiyoruz


ARTVİN (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Bütün vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu ortamı sağlayacak bir atmosfer Türkiyede doğsun istiyoruz dedi.
     Gedikli, AK Parti Artvin İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle toplantı yaptı. Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Gedikli, bölgeye önemli yatırımların yapıldığını belirtti. Çoruh Nehri üzerinde planlanan 10 adet baraja işaret eden Gedikli, Özellikle Deriner barajı çok önemli ve büyük bir baraj. Bu barajlar Türkiyeye çok şey kazandıracak. Koskoca Çoruh Nehri var, sular akıyor ve bunların üzerinde bugüne kadar hiçbir şey yapılmamış. AK Parti döneminde ise 10 tane baraj birden yapılıyor. Bunlar çok önemli gelişmeler. Bu barajlar yapıldıktan sonra hem Artvinin çehresi değişiyor hem de Türkiye çok şey kazanıyor diye konuştu.
     Türkiye Cumhuriyetinin 100. kuruluş yıl dönümünün 2023 yılında olacağını anımsatan Gedikli, şöyle devam etti:
     İstiyoruz ki Türkiye dünyanın en güçlü 10 ülkesinden birisi olsun. Türkiye artık ilk on ülke arasına girmeyi 2023 yılında başaracak. Bu, toplamda 2 trilyon dolar milli geliri olan ülke demek. Aynı zamanda kişi başına milli gelirin 25 bin dolar anlamına gelmesi demek. Bununla birlikte ihracatın 500 milyar dolar olacağı bir ülke anlamına geliyor. Önemli olan bugün geldiğimiz noktadan çok daha ileriye gidebilmek. Bunu da başarabilecek gücümüz var.
     Türkiyede istikrar olduğu zaman nelerin ortaya konulabileceğinin artık görülebildiğini vurgulayan Gedikli, Siyasi istikrar ekonomik ve sosyal istikrarı getirir. Bütün vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu ortamı sağlayacak bir atmosfer Türkiyede doğsun istiyoruz. Bu da birlik ve beraberliği getirecek. 73 milyon insanın birlik ve beraberliğinin sağlanması için çalışılan bir anlayış söz konusu. Bu da iki temel yaklaşım olan istikrar ve güvenle olur. Bunlar olduğu takdire 2023 vizyonunu Türkiye çok rahat yakalar, bundan kimsenin endişesi olmasın.
     Gedikli, konuşmasının ardından buradaki ziyaretini tamamlayarak Rizeye hareket etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER