AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: -Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin ismi gibi gelecekte büyük siyasetçiler yetiştireceğine inanıyorum


RİZE (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Rizede çeşitli ziyaretlerde bulundu, iftar programına katıldı.
     AK Parti İl Başkalığı binasında partililerle toplantı yapan Gedikli, daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret etti.
     Rektör Prof. Dr. Arif Yılmazdan üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi alan Gedikli, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin ismi gibi gelecekte büyük siyasetçiler yetiştireceğine inanıyorum dedi.
     Üniversitenin sadece siyaset alanında eğitim vermeyeceğini anlatan Gedikli, Türkiyenin önde gelen kişilerinin bu üniversitede eğitim alarak başarılara ulaşacağını düşünüyorum. Üniversitenin daha güçlü ve emin adımlarla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyüyeceğine inanıyorum diye konuştu.
     Prof. Dr. Yılmaz, ziyarette Gedikliye plaket verdi.
     Gedikli, daha sonra Başkan Halil Bakırcıyı ziyaret etmek için belediye binasına geçti.
    
     -Vallahi aç karına türkü de denilmeyi-
    
     Ziyaret öncesi belediyenin hatıra defterine düşüncelerini yazmaya başlayan Gediklinin yanına gelen yerel sanatçı Ahmet Çakar, ona atfen türkü söylemeye başladı.
     Hatıra defterini çok güzel doldurdunuz mısrasıyla türküye başlayan ancak sözlerin devamını unutan Çakar, bunun üzerine, Bu iftarın önüne yemek de yenilmeyi, vallahi aç karına hiç türkü de denilmeyi diyerek sözlerini tamamlamaya çalıştı. Çakarın söylediği türkü çevredekilerin gülüşmelerine yol açarken, Gedikli de yazmayı bırakıp Çakarı dinledi.
     Bülent Gedikli, daha sonra Belediye Başkanı Bakırcıyı ziyaret etti, ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın baba ocağı Güneysu ilçesine geçti.
     Burada da teşkilat binasını gezip, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Minderi ziyaret eden Gedikli, daha sonra Güneysu Halk Merkezindeki bakır işlemeciliği ve el sanatları kursunu gezdi.
     Başbakan Erdoğanın evinin olduğu Merkez Mahallesini de ziyaret eden Gedikli, Güneysunun Ada Cami Mahallesindeki iftar programına da katıldı.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER