AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: -Biz vatandaşıyla, halkıyla kucaklaşan bir iktidarız, bir partiyiz


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Biz vatandaşıyla, halkıyla kucaklaşan bir iktidarız, bir partiyiz dedi.
     Beraberinde AK Parti Ekonomi İşleri başkan yardımcıları Esen Ermiş ve Erdin Özel ile kente gelen Gedikli, valiliği ziyaret ederek, vali Erol Ayyıldızdan kentin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.
     Gedikli, ziyarette, dün gece Afyonkarahisarda meydana gelen patlamada Türk milletinin sarsıldığını, 25 erin şehit olduğunu ve şehitlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini söyledi.
     AK Parti olarak Türkiyenin ekonomi MRını çekebilmek amacıyla yağmur, çamur demeden büyük gayretle çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Gedikli, şunları söyledi:
     Memleketimizin her köşesinin farklı değerleri, kültürleri, zenginlikleri var. Bu zenginlikleri yerinde görmek, sosyal ve ekonomik etkilerini incelemek amacıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bir çok ilimizi ziyaret ederek çalınmadık kapı bırakmadık. Konuşmuş olmak için konuşan, yapmış olmak için muhalefet yapan bir ana muhalefet var. Bu sebeple daha fazla çalışma gayret içerisinde vatandaşımızın geçmişte alamadığı hizmetleri üretebilmek için ülkemizin her karış toprağını dolaşıyoruz. Bu kapsamda Van, Hakkari, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Mardin ve Adıyaman gibi Güneydoğudaki bütün illerimize gittik. Alevi, Sünni, Kürt, Arap demeden herkesin sofrasına misafir olduk. Hamdolsunki ağzımızın tadıyla bu sofralardan kalktık. Bizler yerel yönetimlerimizin özellikle belediyelerimizin AK Parti markasına yakışır şekilde ürettikleri bütün hizmetler yerinde görme imkanını sahip olduk.
     Uyguladıkları teşvik sistemi sayesinde ve kurulan Kalkınma Ajanslarıyla ülkenin ekonomik potansiyelini ortaya çıkarma fırsatını bulduklarını bildiren Gedikli, şöyle devam etti:
     Bu MRı çekmek o kadar kolay değil. Sırça köşklerde, kulelerde oturarak veya tepeden halka bakarak bu işlerin olması mümkün değil. Halkın sofrasına oturarak çorbasını, çayını içerek ve onları bire bir dinleyerek bunları tespit etmek mümkün oluyor. Biz vatandaşıyla, halkıyla kucaklaşan bir iktidarız ve kucaklaşan partiyiz. Bu anlayış içerisinde siyaset yapıyoruz. Eli kanlı katillerle öpüşüp, koklaşan, onlara arkadaş diyen anlayış içerisinde siyaset yapan ana muhalefetin yaptığı siyaset, elbette bizim düstur edindiğimiz peygamberimizin hadisi şerifinde ifade ettiği doğrularla beraber olun sözüne aykırı ve terstir. Bizler bu hizmeti yaparken çabayı ve gayreti Türkiyemizin bütün illerimizde göstermeye çalışıyoruz.
     Ziyarette, vali Erol Ayyıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikliye, Devrek ilçesinin dünyaca ünlü bastonundan hediye etti.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı /Ömer Erim Baştimar
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER