AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: -Madenciliğin ne kadar zor olduğunu yerinde gördük


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak Madenciliğin ne kadar zor olduğunu yerinde gördük dedi.
     Gedikli, beraberinde AK Parti Ekonomi İşleri başkan yardımcıları Esen Ermiş ve Erdin Özel ile TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünü ziyaret ederek, müessese müdürü Kazım Eroğludan maden ocaklarıyla ilgili bilgiler aldı.
     Kurumun anı defterine düşüncelerini yazan Gedikli ile beraberindekiler, daha sonra madenci kıyafetleri giyip başlarına baret takarak maden ocağından çıkan işçilerle görüştü.
     Kentteki maden geleneği doğrultusunda ocaktan çıkanlara geçmiş olsun diyen Gedikli, yüzleri kömürden kararmış madencilerle tokalaşarak sohbet etti.
     Ocağa girecek işçilerle de bir süre görüşen Gedikli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldakın kara elmas diyarı olduğunu, kömür üretimini yerinde görmenin kendileri açısından önem taşıdığını söyledi.
     Madende çalışan emekçilerle görüş alışverişinde bulunma imkanı yakaladıklarını anlatan Gedikli, Madenciliğin ne kadar zor olduğunu yerinde gördük. Ekonomimize katkı açısından önemli bir faaliyet yürütülüyor. Buradan çok önemli izlenimlerle ayrılıyoruz dedi.
     Müessese Müdürü Eroğlu, Gedikliyi kömürü saplanmış kazma figürünün yer aldığı masa süsü hediye etti.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER