AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: -AK belediyecilik diye bir kavram oluştu. Başarısız AK Partili belediye bulmak ne kadar zor ise muhalefetten başarılı belediye bulmak da o oranda zor


ANTALYA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK belediyecilik diye bir kavram oluştu. Başarısız AK Partili belediye bulmak ne kadar zor ise muhalefetten başarılı belediye bulmak da o oranda zor dedi.
     Menderes Türel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesini ziyaret etti. Türel, burada yaptığı konuşmada, yeni anayasanın partinin öncelikli konuları arasında yer aldığını belirterek, demokratikleşme yolunda yeni anayasayı vazgeçilmez olarak gördüklerini söyledi.
     AK Parti için Antalyanın özel bir öneme sahip olduğunu, yerel yönetimlerde başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Türel, AK belediyecilik diye bir kavram oluştu. Başarısız AK Partili belediye bulmak ne kadar zor ise muhalefetten başarılı belediye bulmak da o oranda zor diye konuştu.
     Türel, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise Sayın Genel Başkanım ne görev verirse onu en iyi şekilde yapmak için çalışırım. Yerel seçimlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. O nedenle birlik ve beraberliği birinci derecede önemsiyorum. Kimin aday olacağı bu noktada önemli değil. Partimiz Antalyaya yakışan bir ismi aday olarak çıkaracaktır dedi.
     MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ise Avrupanın derinden etkilendiği kriz sürecinde Türkiyenin yakaladığı pozitif ivmenin önemli olduğunu dile getirerek, MÜSİAD olarak taşın altına ellerini koymaktan çekinmediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER