AK Parti Genel Merkezi ve Adalet

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırılar -AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi: Terör Türkiyenin önünü kesmeye, yolundan çevirmeye çalışsa da amacına ulaşamayacaktır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırıların AK Partinin terörün son bulması amacıyla yürüttüğü çalışmaları sekteye uğratmayı amaçladığını belirterek, Terör, Türkiyenin önünü kesmeye yolundan çevirmeye çalışsa da amacına ulaşamayacaktır dedi.
     Tanrıverdi, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının amacının AK Parti tarafından terörün son bulması amacıyla yürütülen çalışmaların sekteye uğraması olduğunu kaydetti.
     Tanrıverdi, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Terör, Türkiyenin önünü kesmeye yolundan çevirmeye çalışsa da amacına ulaşamayacaktır. Demokrasiyi, hukuku hedef alan bu hain girişimler, milletimizin nezdinde karşılık göremeyeceği gibi, güvenlik güçlerimiz ve adalet sistemimiz tarafından da ortaya çıkarılacak ve cezasını bulacaktır. Olayda herhangi bir can kaybının olmaması sevindiricidir. Çözümü istemeyen, akan kanın ve gözyaşının dinmesini, son bulmasını istemeyen çevrelerin çırpınışları boşunadır. Çanakkale zaferini kutladığımız şu günlerde Çanakkalede yatan yüz binlerin ruhunu sızlatmamalıyız. Türkü, Kürtü, Çerkezi, Lazı, Arapı, Boşnakıyla omuz omuza canlarını verenlerin şehadetleri birliğimizin, beraberliğimizin teminatıdır.
    
     -Manisa İl Başkanı Baybatur-
    
     AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise Türkiyenin önemli kararlar alacağı aşama öncesinde bu tür olaylarla karşılaştığına dikkati çekti.
     Baybatur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     Bundan sonraki süreçte belki daha da artabilir. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, biz zaten kefenimizi giyip yola çıktık. Kefenimizi ve bayramlığımızı bir arada giyiyoruz. Türkiyenin büyümesini, ülkemizin gelişmesini, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını istemeyenlere cevabı milletimiz verecektir.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER