AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı: -Fındık üreticilerine yönelik alan bazlı gelir desteği ödemelerinin nasıl devam edeceği yönünde bir yol haritası çizeceğiz


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Fındık üreticilerine yönelik alan bazlı gelir desteği ödemelerinin nasıl devam edeceği yönünde bir yol haritası çizeceğiz dedi.
     Tatlı, partisinin Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, fındık üreticilerinin desteklenmesine yönelik 2009 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla çıkarılan ve 2011 yılında sona eren alan bazlı gelir desteğinin yeniden devam etmesi yönünde çalışmalar yürütüldüğünü hatırlattı.
     Fındık üreticisine yönelik desteğin devam ettirilmesini istediklerini ve belli çalışmalar başlatıldığını anlatan Tatlı, şöyle konuştu:
     Fındık üreticilerine yönelik alan bazlı gelir desteği ödemelerinin nasıl devam edeceği yönünde bir yol haritası çizeceğiz. Desteğin biçimi görüşülecek ve üreticilerin desteklenmesine yönelik çalışmalar devam edecek. AK Parti hükümeti fındık üreticisini hiçbir zaman mağdur etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Desteğimiz farklı şekilde de olsa sürecektir.
     Konuşmanın ardından en fazla üye yapan ilçelere başarı belgeleri verildi.
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER