AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: Çözüm sürecine karşı olanlar buralara gelebilseler zaten sorun biter


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, çözüm süreciyle ilgili olarak, Çözüm sürecine karşı olanlar buralara gelebilseler zaten sorun biter dedi.
     Aydın, AK Parti milletvekilleri Orhan Atalay, Şuay Alpay, Süreyya Sadi Bilgiç ve Cengiz Yavilioğlu ile Silvan ilçesindeki Hassuni Mağaralarını ziyaret etti.
     Daha sonra tarihi Malabadi köprüsüne geçen Aydın ve beraberindekiler, Çatakköprü köyündeki kahvede vatandaşlarla bir araya geldi.
     Grup başkanvekili Aydın, burada yaptığı konuşmada, sorunun maddi ve manevi herkesi perişan ettiğini söyledi.
     Silvanda bugün bayram havası var, bunu bize çok görmesinler diyen Aydın, şöyle devam etti:
     Acının kimseye faydası yok. Bundan faydası olanlar, rant elde edenler, siyasetten geçinenler, ekonomik açıdan beslenen uyuşturucu ve silah ticareti yapanlar çözümü istemeyebilir. Ama bu treni kaçırmayalım. Ama bu millet isterse bu sorun çözülür. Başbakanımız, Yeter ki Türkiye kazansın, gerekirse ben kaybetmeye hazırım diyor. Çözüme karşı olanlar buralara gelebilseler zaten sorun biter.
     AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da vatandaşlardan çözüm sürecinin başarıya ulaşması için dua ve destek beklediklerini söyledi.
     Isparta Milletvekili Bilgiç ise ziyaretin tüm halkın çözüm sürecinde barışın peşinde olmasını, kendi gözleriyle görmeleri ve Ankaraya iletecek olmaları açısından önemli olduğunu vurguladı.
     Bilgiç, bir gazetecinin Kürtçe bilmediğiniz için halkla diyaloglarda zorlandınız mı- sorusunu Alt yazı ve tercüme vardı, sıkıntı yoktu şeklinde yanıtladı.
    
     Muhabir: Sema Kaplan / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER