AK Parti Gümüşhane İl Danışma Toplantısı

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Pati Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
     Milletvekili Aydın, burada yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde olmayı hedeflediklerini belirterek, İki milletvekili olarak ilimizin her noktasını geziyoruz. Gümüşhanemizin hizmetine 25 yatırım projesi hazır ve bekliyor. Arazi ve diğer sorunlar halledildiği anda bu yatırımlar başlayacak. Yıllarca planlara yazılıp bir sonraki döneme ertelenen işler, artık paraları ve projeleri hazır halde yer sorunlarının çözülmesini bekliyor diye konuştu.
     Üstün, Gümüşhanede yapılacak olan işlerin planlandığı yıl hayata geçirildiği vurgulayarak, Ekonominin en önemli unsuru istikrardır. AK Parti hükümetleri ile yakalanan istikrar sürdürülebilir bir şekilde devam ediyor. Bu nedenle yapılacak olan her türlü iş fiziken gerçekleşmiş oluyor dedi.
     Çimen ise her alanda başarılarına başarı katan, tüm dünyada fakirin umudu, yetimin koruyucusu, masumun savunucusu olan bir partinin mensubu olmanın gururunu taşıdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bizler belki de şanlı tarihimizin son 200 yılında ilk defa ecdadımıza yaraşır, başarılara imza atan bir partinin neferleriyiz. Önümüzde oldukça çetrefilli ve zorlu geçecek olan 3 yıl bizler için ülkemizin ve şehrimizin geleceğini şekillendirmede önemli bir dönem olarak görülmesi gerekmektedir. Yerel seçimlerin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve genel seçimlerin arka arkaya gerçekleştirileceği bu 3 yıl, ülkemizin 2023 hedeflerinin gerçekleşmesinde kritik bir öneme sahip.
     Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Gümüşhane İl Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER