AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor


SAMSUN (A.A) - AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
     DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzunu ziyaret eden Köktaş ve beraberindekiler kurum müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivandan özellikle sel sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Köktaş, yapılması planlanan ve devam eden projeleri de yakından takip ettiklerini, AK Parti hükümeti olarak yapılan projelere her zaman destek verdiklerini söyledi.
     Daha sonra Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Corayı ziyaret eden AK Parti İl Yönetimi geçtiğimiz ay başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili olarak Samsundaki son gelişmeleri öğrendi.
     Halk Sağlığı Müdürlüğü ziyaretinde ise Müdür Ertan Uzundan Terme ilçesinde yaşanan son durum hakkında bilgi alan Köktaş, sohbet ortamında geçen ziyaretlerde kendilerine iletilen tüm eksikliklerin bir an önce düzeltileceğini belirtti.
     Köktaş, Hizmet için buradayız. Halkımızın yaşadığı sorunları bir an önce düzeltmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimize yapılacak olan tüm çalışmalara her zaman tam destek veriyoruz. Ziyaretlerimiz bir nevi koordinasyon ziyaretidir. Bundan sonra da düzenli olarak bütün kurumları kapsayan ziyaretlerimiz sürecektir dedi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER