AK Parti İl Başkanı Köktaştan 24

AK Parti İl Başkanı Köktaştan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Köktaş, mesajında, 21. yüzyıl dünyasında ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin her şeyden önce eğitimli bireyler sayesinde mümkün olacağına işaret etti.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürke Başöğretmenlik unvanın verildiği gün olan 24 Kasımı, hep birlikte kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz diyen Köktaş, şunları kaydetti:
     21. yüzyıl dünyasında ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin her şeyden önce eğitimli bireyler sayesinde mümkün olacaktır. Çocukların vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol oynayan öğretmenlerimiz bizlerin başımızın tacıdır. Yüce bir mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakarlık mesleğini yerine getirmektedirler. Bu anlamda, Türkiye Cumhuriyetini ve Türk milletini hürriyet ve bağımsızlık içinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için şefkat ve özveri ile fedakarlıklarda bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, bu uğurda şehit düşen, ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köktaştan 24 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER