AK Parti İl Başkanı Kösenin Aksu

AK Parti İl Başkanı Kösenin Aksu ziyaretleri


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Aksuda çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ziyarette, AK Parti İl Başkanı Köse, Güzelyurt Mahallesinde Aksu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Altıntaşın Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure programında vatandaşlarla bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Köse, daha sonra Antalya Yeni Aksu Avcılar ve Atıcılar Derneğinin açılışına katıldı.
     AK Parti İl Başkanı Köse, burada yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları Avcılar Kulübünün Aksu ve Antalyaya hayırlı olmasını dileyerek, Dernek üyesi arkadaşlarımızın kanun ve kurallar çerçevesinde gerçekleştirileceği avcılık faaliyetlerinin bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
     Köse ve beraberindeki partililer, ardından AK Parti Çalkaya eski Belde Başkanı Abdullah İnanın üretim tesislerini gezdi. Aksu Güney Haberci Gazetesini de ziyaret eden Köse, gazetenin Aksu ve Antalyaya hayırlı olması temennilerinde bulunup, çalışanlara başarı diledi.
     Ziyaretlere Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Kelleci ve Hüseyin Akça da katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Kösenin Aksu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER