AK Parti İl Başkanı Zeybek:

AK Parti İl Başkanı Zeybek: 2012 yılı, 2002den bu yana her yıl olduğu gibi daha modern ve gelişmiş bir Türkiyenin inşasında ilklerin yaşandığı bir yıl oldu


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 2012 yılının, 2002den bu yana her yıl olduğu gibi daha modern ve gelişmiş bir Türkiyenin inşasında ilklerin yaşandığı bir yıl olduğunu bildirdi.
     Zeybek, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılının, Türkiyenin birçok hedefi ve hayali gerçekleştirdiği bir yıl olduğunu kaydetti.
     AK Partinin, 2012 yılında da, hayal edilen projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüğünü belirten Zeybek, şunları ifade etti:
     2012 yılı, 2002den bu yana her yıl olduğu gibi daha modern ve gelişmiş bir Türkiyenin inşasında ilklerin yaşandığı bir yıl oldu. Kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen yasayla, 28 Şubat döneminden kalma, vesayet sisteminin antidemokratik bir uygulamasına daha son verilerek, eğitimde özgürleşmenin önü açıldı. Milyonlarca emekli vatandaşımızın uzun süredir beklediği intibak talebi karşılandı. Vanda yaşanan depremin ardından, bir yıl gibi kısa sürede bölge adeta yeniden inşa edilerek, tamamlanan 15 bin 341 konut sahiplerine teslim edildi. Savunma sanayinde bir zamanlar dışa bağımlı olan Türkiye, Altay Projesi kapsamında üretilen ilk prototip tank ile ülkemizin yüzünü ağartırken, savunma sanayimizin geleceği açısından da tarihi bir adımı attı.
     Türkiyenin ilk bölgesel havalimanı özelliğine sahip, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşaka ortalama yarım saat mesafede olan Zafer Havalimanı, devletten tek kuruş çıkmadan 170 milyon lira harcanarak yapıldı. Türkiyenin en yüksek barajı olan ve ülkemizde üretilen enerjinin yüzde 6sını karşılayacak olan Deriner Barajının da aralarında olduğu 112 adet tesisin açılışını gerçekleştirdi. Göktürk-2 adını taşıyan ve uzaya fırlatılan yerli uydumuzla, Türkiye artık kendi uydusunu üreten dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Zeybek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER