AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı -AK Parti Muğla Milletvekili Boğa: -Daha önce 400 metrekareye kadar olan 2B alanlarında yüzde 50 indirim uygulanması şeklinde çıkan karar genişletilecek


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, daha önce 400 metrekareye kadar olan 2B alanlarında yüzde 50 indirim uygulanması şeklinde çıkan kararın genişletildiğini bildirdi.
     AK Parti İl Başkanlığının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Boğa, Tarım amaçlı olarak kullanılan ve ailelerin geçinmeleri için kullandıkları alanların büyüklüğüne bakılmaksızın bedellerinin yüzde 50si karşılığında satılması kararının mecliste görüşülecek. Peşin alımlarda yine yüzde 20 ekstra indirim uygulanacak dedi.
     Boğa, taksitlerin de 2 yıl uzatılacağını kaydederek, Bu taksitler faizsiz. Özellikle gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızın ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Tasarı komisyonlardan geçti ve önümüzdeki günlerde Genel Kurulda görüşülecek. Bu karardan sonra 2B arazileriyle ilgili sıkıntıları aşmak adına yapılabilecek ne varsa yapmış olacağızdiye konuştu.
     Muğlanın 2014teki seçim sürecini de değerlendiren Boğa, şöyle konuştu:
     Başka bir ilden gelerek AK Parti Muğla Büyüksehir Belediyesi seçimlerini kazansın diye kimse burada oy kullanmayacak. Muğlada oyu köyden, ilçeden, en ücra köşedeki kardeşimizden alacağız. Muğladaki sıkıntıları gidermek için büyükşehir seçimlerini almak zorundayız. En ücra köşelere hizmetin ulaşması için seçimleri kazanmamız lazım. Ben inanıyorum ki teşkilatımızın bu yoğun çalışmalarının sonucunu alacağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi seçimlerini AK Parti kazanacak.
     AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise Muğlanın geleceğini birlikte planlayacaklarını belirterek, Muğlayı 2014te yapılacak olan seçimle AK Parti olarak kazanacaklarını, bunun için teşkilat olarak hız kesmeden çalıştıklarını söyledi.
     Öztürk, AK Partinin milletin iradesine, kararlarına önem verdiğini kaydederek, Seçimler için çalışmalarımız sürüyor. İlçelerdeki, köylerdeki üyelerimiz her gün daha da çok çalışıyor. İnşallah bu çalışmaların karşılığını seçimlerde alacağız dedi.
     Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER