AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı -Şanlıurfa Milletvekili Kaçar: -"Artık gencecik bedenlerin toprağa düşmesine son vermek durumundayız"


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, çözüm sürecine ilişkin, "Artık gencecik bedenlerin toprağa düşmesine son vermek durumundayız" dedi.
     Kaçar, partisinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen nisan ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında, AK Partinin, birlikte yaşamanın, kardeşçe gelecek umutlarını taşımanın önünde bir engel görerek ve risk alarak "çözüm süreci" başlattığını söyledi.
     Çözüm süreciyle Türkiyenin daha da güçleneceğini ifade eden Kaçar, "Artık annelerin akan göz yaşlarına bir son vermek durumundayız. Artık gencecik bedenlerin toprağa düşmesine bir son vermek durumundayız. Yeniden kucaklaşmak durumundayız. Çanakkalede ve Malazgirtte, birlikte küffara karşı vermiş olduğumuz mücadelede, ecdadımızın yan yana şehit olduğunu birbirimize hatırlatmak zorundayız" diye konuştu.
     Kaçar, Türkiyede muhalefetin, "yaşasın ve kahrolsun" sloganları arasında sıkıştığını ileri sürdü.
     Çözüm süreciyle ilgili ciddi bir dirençle karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Kaçar, şöyle konuştu:
     AK kadrolara son derece önemli görevler düşüyor. Çözüm süreci hayata geçirilmeye başlandığı günden itibaren meclisin inisiyatif alması gerektiğini söyleyen muhalefet partileri, bu terör sorunuyla, çözüm süreciyle ilgili meclis araştırma komisyonu önergesini verdiğimizde, buna üye vermeyeceklerini ifade ettiler. Bu da daha önceki meselelerde samimi olmadıkları gibi bu sorunun çözüm noktasında da samimi olmadıklarının en önemli göstergesidir. Bu konuda milletimizin desteği ve hayır duası son derece önemlidir. İnşallah bu destekle, bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağız.
     AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar ise AK Parti iktidarlarıyla kadın, çocuk ve engellilere yönelik önemli projelerin hayata geçirildiğini vurguladı.
     AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da demokraside ve kalkınmada Türkiyenin tüm ülkelere örnek olacağını ifade etti.
     Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER