AK Parti İl Teşkilatından İstişare Toplantısı

AK Parti İl Teşkilatından İstişare Toplantısı


BİLECİK (A.A) - AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Gölpazarı ilçesinde istişare toplantısı yapıldı.
     AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, partisinin İlçe Başkanlığındaki toplantıda, Türkiyede farklı zamanlarda gerek mezhep çatışması, gerekse Kürt-Türk meselesini gündeme getiren dış güçlerin bir şekilde anarşi ortamını doğurduğunu kaydetti.
     AK Partinin Kardeşlik Projesini ve Çanakkale ruhunu anlamakla terör olayının Türkiye gündeminden kalkacağını ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:
     Sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye kadar yapılan hizmetleri halk biliyor. Başbakanımızın söylediği gibi yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik, söz verdiğimiz her şeyi de Allahın izniyle yaptık. Dikenli Boğaz İhalesinde müteahhit başarılı olamadı ve ikincisi yapıldı. Dikenli Boğaz bitecek ama biraz sabretmemiz gerekiyor. Bizi eleştirenlere soruyorum, 50 yıldır neredeydiniz- Gölpazarı halkından yerel yönetimde bizlere yetki vermesini istiyoruz. Çevre ilçeler, il dahil olmak üzere AK Partili belediyelerle tanıştı ve yapılan hizmetleri ortada. Bizim terörle olan mücadelemizin ne kadar kararlı olduğumuzu, ne kadar başarılı olduğunu anlayan teröristler ve PKK netice itibarıyla bu işten vazgeçme noktasında. İstişare toplantılarına son derece önem veriyoruz. Biz teşkilatlar nezdinde yerel seçimler noktasında düğmeye basmış bulunmaktayız.
     Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Saçaklı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Nuri Aslan ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti İl Teşkilatından İstişare Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER