AK Parti ilçe danışma toplantıları tamamlandı

AK Parti ilçe danışma toplantıları tamamlandı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti ilçe danışma toplantıları, Sarız ve Pınarbaşı toplantılarıyla tamamlandı.
     AK Parti İl Başkanlığındaki toplantıya, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, İl Başkanı Ömer Dengiz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
     İl Başkanı Dengiz, toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 bütçesi üzerinden muhalefeti eleştirerek, bütçenin bu seviyeye gelmesini hala anlamayan ve anlamak istemeyenler olduğunu söyledi.
     Türkiye bütçesini 80 yıldır bu seviyeye getiremeyenlerin, imrenerek ve kıskanarak baktıklarını, nasıl kulp takarız çabasına düştüklerini öne süren Dengiz, Ekonomide Türkiyenin geldiği noktaya bakacak olursak bunun hiç bir bahanesi yok. AK Parti hükümetlerinin sosyal, ekonomik, hukuki ve demokrasi anlamında Türkiyeye kat ettirdiği mesafeler, isteyen ve istemeyen herkes tarafından kabul ediliyor. Yalnız, AK Parti olarak Türkiye için yapacağımız daha çok şeyler var. Bu yolda partimize sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekiyor dedi
     Milletvekili İsmail Tamer de, 2013 yılı bütçesinden en fazla payın eğitime ayrıldığını belirterek, şunları söyledi:
     2013 yılı bütçesinden ne fazla pay, 58.1 miyar TL ile eğitime ayrıldı. Eğitimin ardından sağlık ve sosyal hizmetler gelmektedir ki, bu da yaklaşık 58 milyar TL civarındadır. Bunların hepsi sosyal devletin görevleri olan ve insana hizmet aşkı ile yanan bir hükümetin yapmış olduğu çalışmaların sonucudur. Bütçeden, Fatih Projesi için de pay ayırarak önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Okullarda, ücretsiz kitapların yanı sıra, artık çocuklarımıza tablet bilgisayarların verildiği bir dönemi yaşıyoruz. Okullarda akıllı tahtalar ve tablet bilgisayarlardan bahsedildiği zaman, bazıları için bunlar hayal olarak görülüyordu. İşte o hayaller gerçekleşti. Bunların yanı sıra sağlıkta da devrim niteliğinde çalışmalar yaptık. Türk insanının aldığı sağlık hizmeti, dünyadaki gelişmiş dediğimiz ülkelerden çok daha ileri seviyede.
     Konuşmaların ardından, teşkilat mensupları istek ve taleplerini dile getirdi.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti ilçe danışma toplantıları tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER