AK Parti İzmir Milletvekili Saitten ziyaretler

AK Parti İzmir Milletvekili Saitten ziyaretler


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun ile Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bülent Uğur Eceviti ziyaret etti.
     Sait, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Tosun ve Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Eceviti ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti.
     Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Tosun ile yaptığı görüşmede, ihale öncesi zemin iyileştirme çalışmaları devam eden ve bu bakımdan yeterli görülmeyen 400 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinin durumu hakkında bilgi aldığını dile getiren Sait, hastanenin, TOKİ ve Sağlık Bakanlığı ortak çalışmasıyla inşa edileceğini, zeminden kaynaklanan ek maliyetin TOKİnin yedek bütçesinden karşılanacağını kaydetti.
     Sait, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ecevit ile görüşmesine ilişkin olarak da Döviz kazandırıcı hizmet ticaretinin desteklenmesi hakkında çıkarılan ve Resmi Gazetede yayımlanan tebliğe göre, bazı sektörlere devlet desteği sağlandığına işaret ederek, şunları ifade etti:
     Destekler, pazara giriş, yurt dışı tanıtım, ticaret heyeti ve alım heyetleri destekleri üzerine olacak. Tüm bu desteklerin anlatılacağı lansman için Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ecevit ve iki daire başkanından oluşan bir ekip, 28 Ağustosta İzmire gelecekler. Ekonomi Bakanlığı heyeti, aynı gün İzmir İhracatçılar Birliğinde bilgilendirici bir tanıtım yapacaklar. Böyle bir çalışma, Ankaradan sonra ikinci olarak İzmirde yapılacak. Bu toplantıya, Ege Bölgesindeki tüm bilişim, sinema, sağlık ve eğitim şirketleri davet edilecek.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti İzmir Milletvekili Saitten ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER