AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya:

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya: -Bu tür polemikler yaparsanız, halk ana muhalefet cümlesindeki ana kısmını da elinizden alır, ebedi muhalefet olursunuz


BARTIN (A.A) - AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Özcanın açıklamaları ile ilgili Bu tür polemikler yaparsanız, halk ana muhalefet cümlesindeki ana kısmını da elinizden alır, ebedi muhalefet olursunuz dedi.
     Kurtkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özcanın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka arasında mecliste yaşanan diyaloğun ardından basın açıklaması yaptığını anımsattı.
     Özcanın, ömrünü devlet adamlığına adamış bir insan olan Arınça yönelik Utanmalısınız, yüzünüz de kızarmalı dediğini belirten Kurtkaya, şöyle konuştu:
     Sayın Arınç, aile ve devlet terbiyesi almış özel bir insandır. Neden utanacağını, neden utanmayacağını CHP karar veremez. Sizin utanmadığınız birçok şeyden bizler utanıyoruz. Sizce bu konuşma kadını mı savunuyor, kadın haklarına katkıda mı bulunuyor- Esas kadını, cinselliği ve dişiliği ile gündeme getirip, polemik yaratan sizlersiniz. Bu tür konuşmaları ne aile terbiyemize, ne de inandığımız aile kurumumuza yakıştıramıyoruz. Bizim nazarımızda bu bir modernlik değil, bu bir gericiliktir. AK Partiyi itham ettiğiniz gericilik sizin zihniyetinizdedir. Söylenecek o kadar çok söz var ki, yine terbiyemizden susuyoruz. Kaç yıldır ana muhalefet partisisiniz. Bu tür polemikler yaparsanız, halk ana muhalefet cümlesindeki ana kısmını da elinizden alır, ebedi muhalefet olursunuz.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER