AK Parti Karatay Gençlik Kolları yemekte

AK Parti Karatay Gençlik Kolları yemekte bir araya geldi


KONYA (A.A) - AK Parti Karatay Gençlik Kolları, Karatay Belediyesi Köprübaşı Tesislerinde bir araya geldi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, burada yaptığı açıklamada, AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Türkiye genelinde 2011 yılı verilerine göre belediyelerin ortalama kişi başına 200 lira harcadığını belirten Hançerli, Karatay Belediyesinin ise 350 lira harcadığını ifade etti.
     AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal da Başbakan Recep Tayip Erdoğanın gayretiyle Türkiyenin itibarının dünya genelinde hak etiği yeri bulduğunu söyledi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğana, Karatay teşkilatı olarak destek olmaya çalıştıklarını belirten Ünal, Gelecek yıl yapılması planlanan yerel yönetim seçimlerine şimdiden çalışmalara ağırlık verdik. AK Parti Karatay gençliğinden daha fazla destek ve gayret bekliyoruz diye konuştu.
     AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Bayrakçı ise partilerinin Ankarada gerçekleştirilen Büyük Kongre heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti.
     AK Parti bayrağını Karatay Gençliği olarak dalgalandırmaya devam edeceklerini ifade eden Bayrakçı, Karatay Gençliğine destek veren Hançerliye teşekkür etti.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Karatay Gençlik Kolları yemekte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER