AK Parti Konya Teşkilatı, iş adamlarıyla

AK Parti Konya Teşkilatı, iş adamlarıyla bir araya geldi


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Teşkilatı, BÜSAN Sanayisinde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi.
     AK Parti Konya Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Teşkilatı Halkla İlişkiler Birimi tarafından organize edilen programda yaptığı konuşmada, halkın her kesimiyle sık sık bir araya geldiklerini, Konyaya her anlamda değer katan sanayici ve iş adamlarını da bu anlamda önemsediklerini belirtti.
     BÜSANa problemleri dinlemek için geldiklerini ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:
     Konyaya dair projeleriniz nedir diye konuşalım ve istişare edelim ve Ankaraya bunları taşıyalım diye buradayız. Biz buraya konuşmaktan çok dinlemeye geldik. Gerçekten önemli günlerden geçiyoruz. Biz çoğu zaman içinde olduğumuz için belki farkına varamayabiliriz ama sanayimizi, iş dünyası ve insanlığı ilgilendiren önemli gelişmeler oluyor. 15 gün önce Dışişleri Bakanımızla Diyarbakır ve Mersindeydik. Oradaki heyecanı görmeniz gerekiyor. Gördüğünüz görüştüğünüz herkes size Biz artık bu kandan bıktık. Esas baharı şimdi yaşayacağız. Recep Tayyip Erdoğan bizim son şansımız çünkü o cesur ve risk alıyor ve bu bizim son şansımız diyor. Sayın Başbakanımız bu yola her şeyini koydu. Biz de elimizden geleni yapacağız. Bu konuda sizlere de büyük sorumluluklar düşüyor
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise belediye olarak bölgede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Organize Sanayi Bölgesinin Türkiyenin en büyük alanı olmasını, dolayısıyla 50 milyon metrekareye kadar çıkarılmasını arzu ettiklerini dile getiren Akyürek, Bu konuda da ileriki dönemlerde gelişmeler olacak. Eski sanayi çalışmasına katkı olarak Aslım Caddesinin BÜSANdan sonraki karşı tarafında yer alan 3 buçuk milyon metrekarelik Büyükşehir belediyemiz tahsisindeki yerde yeni bir sanayi kenti oluşsun diye bir projemiz var. Bu konuda tüm iş adamları derneklerimizle birlikte çalışıyoruz diye konuştu.
     Programa, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile AK Parti Merkez İlçe Başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve BÜSAN Sanayi Sitesi Yönetimi ile sanayi sitesinde faaliyet gösteren 30un üzerinde sanayici ile iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Konya Teşkilatı, iş adamlarıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER