AK Parti Lapseki İlçe başkanlığına Gürşen

AK Parti Lapseki İlçe başkanlığına Gürşen seçildi


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığına Murat Gürşen seçildi.
     Eski sanayi bölgesindeki belediyeye ait düğün salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını Müjdat Kuşku, başkan vekilliğini Ali Osman Yıldız, katip üyeliklerini ise Jülide İskenderoğlu, Orçun Oktay ve Aslı Turgut yaptı.
     Tek listeyle gidilen kongrede, 5 Nisan 2012 tarihinde genel merkez tarafından atanan Gürşen, ilçe başkanı seçildi.
     Gürşen, kongrede yaptığı konuşmada, partinin kuruluşundan beri çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek, AK Partili olmanın sorumluluğunun bilincinde göreve talip olduğunu söyledi. Gürşen, Bundan sonra Lapsekide siyaset farklı olacak dedi.
     AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu da kısır çekişmelerle değil başarı üstüne kurulu bir siyasi anlayışları olduğunu bildirdi.
     Kutlu, Basına malzeme çıkarmak ve muhalefete laf yetiştirmek gibi dertlerinin olmadığını belirterek, AK Partili olmak Türkiyeyi düşünmektir, Türk insanının refahını istemektir. O nedenle her AK Partili sorumluluğunu daha çok idrakle yükümlüdür dedi.
     Gürşenin listesi, Tayfun Sevim, Halil Sarı, Nuri Kasçı, Ali Kahyaoğlu, Mustafa Arabacı, Şaban Kılıçhan, Ahmet Aksoy, Hasan Arabacı, Ahmet Öncü, Ahmet Güngör, Cihat Yolaçıcı, Kani Mıstık, Selim Sınmaz, Okay Çokgünlü, Nadir Arslan, Şenol Özçetin, Hüda Dostal, Büşra Birinci ve Hilal Demirbaştan oluştu.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Lapseki İlçe başkanlığına Gürşen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER