AK Parti Malatya Miletvekili Çalık, Hatunsuyu

AK Parti Malatya Miletvekili Çalık, Hatunsuyu beldesini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve teşkilat üyeleriyle Hatunsuyu beldesini ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, Hatunsuyu Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz ile makamında görüştü, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.
     Karadenizin, yatırımları ve hizmetleriyle elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Çalık, belde belediyelerinin yatırımcılara bütçe ayırmakta sıkıntı yaşadığını ifade etti.
     Büyükşehir yasasıyla Malatyanın büyükşehir olduğunu hatırlatan Çalık, Hatunsuyu beldesinin bağlı olduğu Battalgazi ilçesinin de Malatyanın en büyük ilçelerinden biri olacağını, böylece beldelerin de hizmet daha iyi hizmet alacağını ifade etti.
     Karaoğlan mahallesindeki okul sorununu çözüme kavuşturmak için yatırım programına dahil ettiklerini kaydeden Çalık, belediye başkanının arsa sorununu hallettikten sonra Karaoğlan mahallesine okulu kazandıracaklarını aktardı.
     Beldenin AKSA ile ilgili sorunlarını da masaya yatıracaklarını belirten Çalık, AKSA ile ilgili sorunlar inanıyorum ki bundan sonra azalacak. Yeni bir müdür geldi ve yeni müdürümüz Malatyalı. İnşallah yeni müdürümüz Malatyaya daha hassas davranacaktır. Aksaklıklar devam ederse şayet, daha önce olduğu gibi yine gerekli görüşmelerimizi yaparız. AKSAnın yönetim kurulu başkanından başlayarak, Bakana, Başbakana kadar gideriz. Vatandaş sorunumuz var diyorsa biz asla kulağımızı tıkamadık, tıkamayacağız ifadelerini kullandı.
     AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise ilçe, belde ve mahalleleri ziyaret ederek, sorunları çözmek için çalıştıklarını belirtti.
     Tüfenkci, Bundan sonra önemli olan büyükşehir ile beraber Battalgazinin, Hatunsuyunun yatırımlar konusunda planlanması, programlanmasıdır. Bugün konuştuğumuz sorunları Malatyanın büyükşehir olmasıyla artık konuşmamış olacağız. Daha güçlü bir belediyeyle, bütçeyle sorunları çözeceğiz. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim, vermiş olduğunuz desteğin hakkını vererek bağımızı koparmayalım değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Miletvekili Çalık, Hatunsuyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER