AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi:

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi: Manisa, il bütünlüğünde her yeri eşit hizmet alacak ve çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmuş olacak


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisanın büyükşehir olmasıyla her yeri eşit hizmet alacak ve çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmuş olacağını söyledi.
     Tanrıverdi, Karaköy semtinde esnafla bir araya geldi. Esnafın isteklerini dinleyen Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, yapılacak ilk seçimlerle Manisanın il geneli itibariyle büyükşehir belediyesi olacağını belirtti.
     Muhalefet milletvekillerinin bu düzenlemeye karşı, uzaktaki köy ve mahallelere nasıl hizmet gidecek şeklinde eleştiriler getirdiklerine işaret eden Tanrıverdi, Milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Millet ile arasına mesafe koyanlar, hizmet anlayışı ile yüreğinin arasına mesafe koyanlar, elbette bunu uzak görürler. Biz AK Parti olarak hiç bir yeri uzak görmüyoruz. Manisa, il bütünlüğünde her yeri eşit hizmet alacak ve çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmuş olacak diye konuştu.
     Tanrıverdi, Manisaya yapılması planlanan 560 yataklı bölge hastanesine ilişkin de bilgi vererek, Sağlık Bakanlığı ile ihaleye giren firma anlaşmaya vardılar. Önümüzdeki haftalarda Ankarada bu protokolü imzalayacağız. Bu hastaneyi yapımına ne zaman başlanırsa başlansın 2014 yılı sonu itibariyle bu hastanemizi açarak hizmete sokacağız dedi.
     Bu arada, Tanrıverdinin esnafla toplantısında yanına gelen Mehmet Denkler adlı bir vatandaş çalışıp para kazanmak için kendisinden boya sandığı talep etti. Tanrıverdi, bu talebe olumlu karşılık vererek, en kısa zamanda istediği boya sandığının kendisine teslim edileceği sözü verdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER