AK Parti Manisa Teşkilat İçi Eğitim

AK Parti Manisa Teşkilat İçi Eğitim Programının ardından -Manisa İl Başkanı Baybatur: Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçemizdeki belediye başkanlıklarını kazanma yönünde önemli stratejiler belirledik


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Salihlide geçen hafta sonu düzenlenen teşkilat içi eğitim programında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçedeki belediye başkanlıklarını kazanma yönünde önemli stratejiler belirlediklerini bildirdi.
     Baybatur, yaptığı yazılı açıklamada, genel merkez teşkilat başkanlığı tarafından Salihli ilçesinde düzenlenen eğitim programının son derece başarılı geçtiğini ifade etti.
     Eğitim programında, 2014 yılında yapılacak olan mahalli idarelen seçimleri için yol haritasının belirlendiğini belirten Baybatur, şunları kaydetti:
     Teşkilat mensuplarımız açısından çok verimli geçen bu süreç, Manisada ve Ege Bölgesinde ilk olma özelliğini taşıdı. Parti teşkilatlarımızın kendi bölgelerinde yapacaklarını çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve stratejik yol haritalarını çizdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçemizdeki belediye başkanlıklarını kazanma yönünde önemli stratejiler belirledik. Allahın izniyle yapacağımız bu çalışmalarla başta büyük şehir belediye başkanlığı 17 ilçenin tamamını AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Bütün ilçelerimiz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Teşkilat İçi Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER