AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Melikgazi İlçe Danışma ve Yerel Yönetimler İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.
     İl binasındaki toplantıya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     İl Başkanı Ömer Dengiz, toplantıda yaptığı konuşmada, Pınarbaşıdaki terör saldırısına dikkati çekerek, şunları söyledi:
     Terörün Türkiye üzerinde ne oyunlar oynadığını, Türkiyeyi parçalamak, bölmek ve özellikle de bunu AK Parti üzerinden yapmak istediğinin çok iyi farkına varmamız gerekiyor. Son günlerde özellikle, Pınarbaşıda meydana gelen terör olayının ardından, hedefte Kayserinin olduğu konuşuluyor. Niçin- huzur şehri Kayseri, güven şehri Kayseri. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün memleketi Kayseri. Kayseri AK Partinin kalelerinden birisi. Bir çok özelliği Kayseri üzerinde topluyor. Bu da Kayserinin hedef haline gelmesine neden oluyor. Bizler AK Parti teşkilatları olarak, bu günlerde her zamankinden çok daha dikkatli olmamız ve AK Partiyi her zamankinden daha çok sahiplenmemiz gerekiyor.
     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Büyükkılıç, şöyle devam etti:
     Belediye olarak en verimli ve çalışma yapmamız gereken günlerdeyiz. Bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak, programlarımızı ve planlarımızı yapıyoruz. Rastgele yatırımlar, yapılar yapmak, (ben yaptım oldu, bitti) şeklinde konuşmak gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir konuda (bu bizim işimiz değildir) demiyoruz. Her işe sahip çıkıyoruz.
     İl Genel Meclisi Başkanvekili Şahin Yetikcan da meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     (ORC-TEV)
<< Önceki Haber AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER