AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı, Erkmen beldesinde yapıldı.
     Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Erkmenin belediyecilik konusunda AK Parti ile önemli mesafeler aldığını söyledi.
     Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş da beldede içme suyu sorunu yaşanmadığını bildirdi.
     Beldeye 4 kilometre ilave içme suyu şebekesi yapıldığını belirten Kuş, termal turizm bölgesi için yaklaşık 32 kilometrelik içme suyu hattı döşenmesine geçen yıl yaz mevsiminde başlandığını ve bu yıl tamamlanmasının planlandığını ifade etti.
     TOKİ ile işbirliği yapılarak beldemize 180 adet konut, cami ve ilköğretim okulu kazandırıldı. Öte yandan beldemizin ihtiyacı olan yeni konut bölgelerinde daha düzenli bir yapılaşmanın sağlanması amacıyla Çevre Yolu etrafında yaklaşık 920 bin metrekare alanda 5 adet İmar Kanununun 18inci madde uygulaması yapıldı. Bu bölgede konut inşaatları hızla devam etmektedir. Erkmen Belediyesi, çeşitli spor branşlarında destek veren bir belediye. Futbol, voleybol, tekvando ve halk oyunları dallarında faaliyet gösteriyoruz. Özellikle tekvando ve voleybol dallarında gerek Afyonkarahisarda gerekse Türkiye çapında birçok derece ve başarılar elde ediyoruz.
     Toplantıya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez İlçe Koordinatörü Birgül Kaygısız, AK Parti Erkmen Belde Başkanı Muzaffer Türk, İlçe ve Belde yönetim kurullarının üyeleriyle partililer katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER