AK Parti Milletvekili Çiftçiden, TES

AK Parti Milletvekili Çiftçiden, TES-İŞe ziyaret


VAN (A.A) - AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, TES-İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandıyı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Milletvekili Çiftçi, kendisinin, diğer milletvekili arkadaşlarının ve teşkilatın, bir takım olduğunu ve takım ruhuyla çalıştıklarını ifade etti.
     AK Parti hükümetinin Vanı çok önemsediğini ve bu nedenle hemen her projeye destek verdiğini belirten Çiftçi, bu çerçevede sendikal örgütlerden eksiklikleri kendilerine iletmelerini istedi ve yapılması gerekenler için diyaloğun son derece önemli olduğunu ifade etti.
     Çiftçi, şunları kaydetti:
     Van hepimizin yuvası ve geleceğidir. Van, tarihi bir medeniyetin, barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin kapısıdır. Van her türlü avantaja sahip bir yapıya sahipken, şimdi ise bu avantajlara bir yenisi daha eklenerek, Van için büyükşehir kapısı açılmıştır. AK Parti olarak, Vanın büyükşehir fırsatlarını kağıt üstünde değil, uygulamada layıkıyla değerlendirmek için bütün marifetimiz ve gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu süreçte sizlerin de katkı ve desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var.
     Balandı ise, Vanın sorunlarına ve gündemine ilişkin icraatlarından ötürü hükümete, milletvekillerine ve teşkilata teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Çiftçiden, TES Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER