AK Parti Milletvekili Demirkıran öğrencilere kitap

AK Parti Milletvekili Demirkıran öğrencilere kitap dağıttı


SİİRT (A.A) - AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Aydınlar ilçesine bağlı İkizbağlar köyünde öğrencilere kitap dağıttı.
     İkizbağlar köyünü ziyaret eden Demirkıran beraberinde Kaymakam Ahmet Yıldız, Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Okçu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mustafa Ertekin ve Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ile köydeki ilköğretim okuluna giderek öğrencilerle bir süre ilgilendi.
     Öğrencilere derslerine önem vererek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Demirkıran, daha sonra beraberinde getirdiği kitapları dağıttı.
     Demirkıran, burada yaptığı açıklamada, toplumda okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için öğrencilere okumanın öneminin kavratılması gerektiğini söyledi.
     Öğrencilere kitap dağıtarak bol bol okumalarını teşvik etmek istediklerini ifade eden Demirkıran, Ayrıca Kızılay Siirt Şube Başkanlığı da çocuklara giysi, yaşlı vatandaşlara da baston dağıtıyor. Ağız Diş Sağlığı Merkezi de diş macunu ve diş fırçası dağıtarak, çocukların sağlığını korumalarına katkı sunuyor dedi.
     Daha sonra öğrencilere ve vatandaşlara giysi, baston, diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/ Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Demirkıran öğrencilere kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER