AK Parti Milletvekili Kavaklıoğlu:

AK Parti Milletvekili Kavaklıoğlu: Ankaraya döndüğümüzde bu ziyaretler bize yol haritası ve ev ödevi oluyor


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, beraberindeki partililerle yaptığı esnaf ziyaretlerinde, Ankaraya döndüğümüzde bu ziyaretler bize yol haritası ve ev ödevi oluyor dedi.
     Bor ilçesindeki esnaf ve kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, ancak bu sadece selamlaşmak değil. Ankaraya döndüğümüzde bu ziyaretler bize yol haritası ve ev ödevi oluyor. Sıkıntılar hep aynı konular üzerinde odaklanıyor. Bizde sıkıntıları gidermek için çabalamaya devam edeceğiz. Biz AK Parti ailesi olarak vatandaşı seçimden seçime hatırlayanlar değiliz. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Niğdede olmaktan, Niğde insanın samimiyetini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
     Esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Kavaklıoğluna, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Naci Kaya, Bor İlçe yönetim kurulu üyeleri Ramazan Dokuz ve Fahrettin Anıl eşlik etti.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Kavaklıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER