AK Parti Muğla Milletvekili Özden:

AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -Muğla hastane, TOKİ, suyu ve doğalgazı ile bir dönüşüm içine girdi


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Muğlanın hastane, TOKİ, suyu ve doğalgazı ile bir dönüşüm içine girdiğini söyledi.
     Öğretmenevinde Muğla Gazeteciler Platformu üyeleriyle bir araya gelen Özden, partisinin 4. Olağan İl Kongresinde yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Özden, Muğla halkının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğluna gösterdiği misafirperverlikten mutluluk duyduğunu kaydetti. Referandum sonrasında Muğlada AK Partiye bakışta, psikolojik bariyerlerin kırıldığını ifade eden Özden, o günden bu yana AK Partinin çıtasının yükseldiğini belirtti.
     Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun Muğlaya gelmesiyle önemli bir kazanım elde edildiğine işaret eden Özden, Bu şehrin dokusunu, tarihi yapısını tekrar canlandırmak ve tüm Muğlalıya yaşatmak için uzun zamandır uğraşıyoruz. Şahidi hazretlerinin külliyesi, camisi ve türbesinin etrafının restore edilmesi, bu kentin kendi öz kimliğiyle her gün karşılaşması, ona değer verildiğinin gösterilmesi çok önemli. Biz dedelerle torunların, yerin altındaki ve üstündekilerin buluşmasını istiyoruz dedi.
     Bakan Davutoğlunun Şahidi Cami ve türbesiyle yakından ilgilendiğini anlatan Özden, Davutoğlunun Vakıflar Genel Müdürlüğüne talimat vererek cami ve türbenin restore edilmesi konusuyla yakından ilgilendiğini belirtti.
     Muğla hastane, TOKİ, suyu ve doğalgazı ile bir dönüşüm içine girdi diyen Özden, Bunların haricinde çalıştığımız bir başka konu daha var. Şehrin içindeki tüm liselerimizi kampüs alanına alıyoruz. Belirlediğimiz birkaç yer var. Biz büyük şeylere talibiz. 21. yüzyılın Muğlasını kurmanın heyecanı içindeyiz dedi.
     Muğla Gazeteciler Platformu Dönem Başkanı Kayber Avcı ise Muğlada görev yapan basın mensupları arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma içinde olduklarını, ilerleyen süreçte il genelindeki tüm basın mensuplarıyla bir araya gelerek, birlik ve beraberliğin tesis edilmesi noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
     (UCR-GY-GÜÇ)
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER