AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak:

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak: -Muratpaşayı çıkardığınız zaman Antalya diye birşey yok. Biz Antalyanın kalbiyiz. Acaba bu kalp doğru kan pompalıyor mu bu şehre- Bu eşit hizmetle alakalı birşey


ANTALYA (A.A) - AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, Muratpaşayı çıkardığınız zaman Antalya diye birşey yok. Biz Antalyanın kalbiyiz. Acaba bu kalp doğru kan pompalıyor mu bu şehre- Bu eşit hizmetle alakalı birşey dedi.
     Ali Kıvrak, düzenlediği basın toplantısında, dün Trabzonspor maçında kazandığı galibiyetten dolayı Medical Park Antalyasporu kutladı. Antalyanın marka şehir olmasında Medical Park Antalyasporun katkısına işaret eden Kıvrak, Antalyasporun Avrupada da Antalyayı temsil etmesini diledi.
     Kıvrak, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmene çeşitli soruları olduğunu, basın toplantısını da bu soruları yöneltmek üzere düzenlediklerini anlattı. Muratpaşa Belediyesinde son dönemde mülk satışları olduğuna işaret eden Ali Kıvrak, borcu olmadığı yönünde yapılan açıklamalara rağmen belediyeye ait mülklerin neden satıldığını sordu.
     Şirinyalı Mahallesi sınırlarındaki, falezler üzerindeki 3 bin 702 metrekarelik alanın Muratpaşa ve Antalya için çok önemli olduğunu belirten Kıvrak, Muratpaşa ilçesi için çok önemli olan bu mülkün neden satıldığının açıklamasını istedi.
     Zeytinköyde 43 arsanın satıldığına değinen Kıvrak, şöyle konuştu:
     Zeytinköy bizler için önemli diyoruz, toplum merkezi yapıyoruz ve bu arsaları biz neden satıyoruz- Yaklaşık 43 arsanın 22si tamamen hissesiz, Muratpaşa Belediyesine ait. Bunların toplamı da 15 bin 763 metrekare tutarındaki bir arsadan bahsediyoruz. (Biz belediyeyiz) diyoruz, toplum merkezi yapıyoruz, (Zeytinköy bizim için önemli) diyoruz ve Zeytinköydeki bu arsaları biz neden satıyoruz. Satıştan sonraki süreçte ne yapmayı planlıyoruz- Zeytinköydeki 43 arsanın toplamı 29 bin 418 metrekare. Bunun 15 bin 763 metrekaresi tamamen belediyemize ait, hissesiz tertemiz tapulardır. Hisselerden Muratpaşa Belediyesinin payına düşen 4 bin 210 metrekaredir. Toplamına baktığınız zaman 29 bin 418 metrekarelik arsadan bahsediyoruz. Soruyoruz bunları neden satıyoruz biz.
     Kıvrak, Muratpaşa Belediyesinden bundan sonra satışı planlanan yerlerin de kamuoyuna açıklanmasını istedi. Muratpaşa Belediyesinin yerel seçim hazırlıklarına başladığını kaydeden Ali Kıvrak, belediyelerin seçildikleri günden itibaren hizmet üretmesi gerektiğini hatırlattı.
    
     -Yalapşap projeler üretiliyor-
    
     Muratpaşa halkına haksızlık yapıldığını öne süren Kıvrak, Seçimler öne alındı, seçim startı veriliyor. Bundan 3 sene önce hiçbir şey yapma, bir sene kala ortaya projeler çıkar ve bu projeler de hiçbir şekilde detaylı mı, doğru yere mi yapılıyor bunlar sorgulanmadan yalapşap projeler üretiliyor diye konuştu.
     Muratpaşa Belediyesinin Sosyal demokrat belediye sloganıyla hareket ettiğini hatırlatan Kıvrak, 56 belediyenin tamamına eşit hizmetin gidip gitmediğini sordu. Yenigün Mahallesinden örnek gösteren Ali Kıvrak, mahallede bir ay önce çekilmiş bazı fotoğrafları basın mensuplarıyla paylaştı.
     Ali Kıvrak, şunları söyledi:
     Antalyamızın kalbi Muratpaşadır. Bugüne kadar adından söz ettirecek bir proje gerçekleştirmişler mi- Var da biz bilmiyor muyuz- Bir tane projeden bahsetsinler. Antalyamızın kalbi Muratpaşa doğru kan pompalıyor mu- Antalya Muratpaşadan doğmuştur. Merkez Antalya sınırlarımıza bakın, Muratpaşayı çıkardığınız zaman Antalya diye birşey yok. Biz Antalyanın kalbiyiz. Acaba bu kalp doğru kan pompalıyor mu bu şehre- Bu eşit hizmetle alakalı birşey.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER