AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi toplantısı -AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: 10 yılda gerek yerel yönetimlerde gerekse ülke genelinde 80 yılda gerçekleşen yatırımın 4-5 katı daha fazla yatırım yaptık (Fotoğraflı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, son 10 yılda, gerek yerel yönetimlerde gerekse ülke genelinde 80 yılda gerçekleşen yatırımların 4-5 katı daha fazlasını yaptıklarını bildirdi.
     Koca, partisinin İl Teşkilatı binasında düzenlenen AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi toplantısında, 2002 yılından bu yana milletin her seçimde partisini desteklediğini ve seçimlerin sonuçlarının, çalışmaların takdir edildiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.
     AK Partinin, iktidarının ilk 10 yılında hayalleri gerçekleştirdiğini dile getiren Koca, şöyle konuştu:
     AK Parti olarak 2023 vizyonuna 5 temel hedefle yürüyoruz. İleri bir demokrasi, büyük bir ekonomi, güçlü bir toplum, yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler, lider ülke Türkiye olarak belirlediğimiz bu 5 hedef, Türkiyenin kalkınma hamlesinin temelleridir. Bu temel hedeflerin gerçekleşmesi için çabalarımız hız kesmeden devam ediyor. 10 yılda gerek yerel yönetimlerde gerekse ülke genelinde 80 yılda gerçekleşen yatırımın 4-5 katı daha fazla yatırım yaptık. Kimseye boş laf söylemedik. Yapamayacağımız sözü vermedik.
     Eskişehirin, 2023 yılına kadar sorunlarından arınmış, marka haline gelmiş, yaşanılabilir bir şehir olması gerektiğine dikkati çeken Koca, yapılan hizmet ve çalışmalar ile çıkarılan yasaların halka çok iyi anlatılması gerektiğini anlattı.
    
     -Daha çok çalacak kapımız, yapacak çok işimiz var-
    
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can da AK Partinin Türkiyenin 7 bölgesinde birinci parti olduğunu hatırlatarak, çalışmaları hiçbir etnik ayrım yapmadan sürdürdüklerini belirtti.
     Bizim siyaset anlayışımızda emanete hıyanet etmek yoktur diyen Can, şunları kaydetti:
     Dertlerine derman arayanlar önce milletin dilini konuşmayı öğrenmeli. Bugün biz coşku yaşıyorsak arkamızda milletin güvenini hissettiğimizden, milletin hizmetkarı olma şerefine eriştiğimizdendir. Kimseye laf yetiştirecek vaktimiz de yok, merakımız da. Daha çok çalacak kapımız, yapacak çok işimiz var. İki günü birbirine eşit olan zarardadır inancıyla yolumuza devam ediyoruz.
     AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenin, Eskişehir beni yoruyor sözünün yanlış olduğunu söyleyerek, Aslında yanlış cümle kullanıyor. Şunu demesi lazımdı; Ben yoruldum. Eskişehir bizi yormuyor. Bize, gençlerimize, kadınlarımıza, heyecan veriyor. Varsın birilerini yorsun dedi.
     Toplantıya, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Tepebaşı Belediye Başkanı Vahap Ata, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER