AK Parti Ordu Milletvekili Şener:

AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Laf değil, hizmet üretiyoruz


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Laf değil, hizmet üretiyoruz dedi.
     AK Parti Ordu İl Başkanlığında düzenlenen Danışma Toplantısına katılan Şener, AK Parti iktidarı döneminde Ordunun merkezi bütçeden gerekli ödenekleri aldığını söyledi.
     Muhalefet partilerinin her fırsatta AK Partinin icraatlarını kötülediğini ifade eden Şener, Orduda son yıllarda önemli projeler hayata geçiriliyor. Seçimler öncesi Ordu-Giresun Havaalanı projesinin temelinin atılacağını söylediğimizde bazıları bize gülüyorlardı. Ama bugün görüyoruz ki, pist dolgusunun yarısı bitmiş durumda. Yine bunun yanında Çevre Yolu projesi var. Onun da temeli atıldı, çalışmalar devam ediyor. Dikkat edilmesi gerekir ki, bahsettiğimiz söz konusu projeler milyon liralık projeler. Muhalefet partileri bize küfür edebilir, hakaret edebilir, çünkü onların yaptığı en iyi iş budur. Ancak biz yaptığımız bu hizmetlerle vatandaşa kendimizi anlatmalıyız. Sonuçta biz laf değil, hizmet üretiyoruz dedi.
     Şener, AK Parti olarak yapılan bir çok hizmeti de kamuoyuna anlatamadıklarını ifade ederek, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini de kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER