AK Parti Pazaryeri Kadın Kollarından Belediyeye

AK Parti Pazaryeri Kadın Kollarından Belediyeye ziyaret


BİLECİK (A.A) - AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Teşkilatı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçını makamında ziyaret etti.
     AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevda Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turanın da katıldığı ziyarette, 4 yıl boyunca kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
     AK Partili kadınlar olarak belediyenin yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ve gurur duyduklarını ifade eden Yılmaz, Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana kentin her türlü sorununa değindi. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın da Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Yaptığımız hizmetlerimizi kadınlarımız başta olmak üzere halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuz inancındayım. Pazaryerini çok daha ileriye taşımak ve gerçek anlamda sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye kararlıyız.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Pazaryeri Kadın Kollarından Belediyeye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER