AK Parti Siirt Milletvekili Ören:

AK Parti Siirt Milletvekili Ören: Gençlik ve Spor Bakanlığınca, il genelinde yapılacak 20 milyon liralık yatırım programa alındı


SİİRT (A.A) - AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanlığınca il genelinde yapılacak 20 milyon liralık yatırımın, programa alındığını söyledi.
     Ören, yaptığı açıklamada, gençlerin beden ve ruh sağlıklarının korunması için spora yönelmeleri gerektiğini, bunun sağlanması için Siirti sportif tesislerle donatacaklarını belirtti.
     Spor alanında yapılacak tesisleşme çalışmalarının, çok verimli geçeceğini kaydeden Ören, şöyle konuştu:
     Gençlik ve Spor Bakanlığınca il genelinde yapılacak 20 milyon liralık yatırım programa alındı. Programa alınan tesislerin bitmesiyle, sportif tesis açısından çok iyi bir düzeye geleceğiz. Girişimlerimiz sonucu, bu yıl bir çok sportif tesisin yapımı programa alındı. Artık Siirtli gençler, çok daha rahat ve modern tesislerde spor yapma imkanı bulacak. Programa alınan tesisler arasında gençlik merkezi, 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzu, sentetik çim saha bulunuyor. Eruh ve Baykan ilçelerimize de birer sentetik çim sahanın yapımına başlanacak. En büyük ilçemiz olan Kurtalana da bir gençlik merkezi kazandırılacak.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber AK Parti Siirt Milletvekili Ören: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER