AK Parti Tarsus İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Tarsus İlçe Danışma Meclisi Toplantısı -Milletvekili Uzun: Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Mersin ve ilçelerini AK belediyecilikle tanıştıracağız


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Mersin ve ilçelerini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını bildirdi.
     Uzun, partisinin Tarsus ilçe teşkilatının bir düğün salonunda düzenlediği danışma meclisi toplantısında, başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi.
     Parti içinde kavga etmeden birbirlerini eleştirebileceklerini dile getiren Uzun, Sorunlarımızı kendi aramızda konuşarak çözeceğiz. Çünkü biz milletimize hizmet etmek için varız. Biz milletin hizmetkarıyız. Geleceğimiz daha aydınlık olacak dedi.
     Yaklaşan yerel seçimlere dürüst, liyakat sahibi, tertemiz, birbirinden değerli adaylarla seçime gireceklerini ifade eden Uzun, Hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için çok ama çok çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Mersin ve ilçelerini AK belediyecilikle tanıştıracağız diye konuştu.
     Mersine kurulması gündemde olan ikinci devlet üniversitenin Tarsusta kurulması için çalıştıklarını dile getiren Uzun, şöyle devam etti:
     Tarsus, üniversiteyi hak ediyor, Tarsusa bir devlet üniversitesi yakışır. Biz davet ettiğimiz halde toplantılara dahi gelmeyen CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Tarsusa Berdan Üniversitesi kurulması için teklif verdi. AK Parti olarak biz iktidardayız. Üniversiteler kanunla kurulur. Kanunun çıkması ise ancak AK Parti ile, yani bizimle olur. Bu konuda ciddi anlamda çalışmalarımız devam ediyor.
     AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt da Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, 21. yüzyılın lideri olduğunu belirterek, Liderimizin öncülüğünde ülkemiz bugün dünyada gündem belirleyen, dünyanın en saygın ülkelerinin başından geliyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve ilçelerinde seçimleri kazanacağız dedi.
     İlçe Başkanı Hakkı Meniz ise Türkiyenin birliği ve dirliği için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, parti olarak tek rakiplerinin kendileri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Tarsus İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER