AK Parti Trabzon Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Trabzon Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Mart ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
     Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar ile partililer katıldı.
     Bıyıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin çevresinde sürekli fırtınalar döndüğünü belirterek, Dünyanın gözü bu ülkede. Böyle bir ülkeyi yönetmek ve ayakta tutmak çok büyük özveri gerektiriyor. Bu ülke, dünyanın sürekli pay kapmak istediği bir ülke. Türkiye dünyada ilk defa milletler camiasında onurlu bir yere sahip oldu dedi.
     Türkiyenin yeni bir açılıma girdiğini ifade eden Bıyıklıoğlu, 30 yıldır süren, evlatlarımızın şehit olduğu terör sorunu bitti. İçten ve dıştan ihanet olmasa 30 yıl bu terör sürmezdi. Devletin bütün mekanizmaları problemin üzerinde. Bu, Başbakanımızın devleti yönetme politikasıyla oldu. Herkes haddini bildi. Bundan sonra çok daha güzellikler olacak diye konuştu.
     Seymenoğlu, üç yıl önce Mavi Marmaraya yapılan saldırının herkesi derinden yaraladığını vurgulayarak, Bugün gelinen noktada İsrail hem özür diledi hem de tazminatları ödemeyi kabul etti. Her türlü hakkı kendinde gören bir ülke ama bugün haddini bildiren bir Türkiye ve Başbakanı var. Bunlar, Sayın Başbakanımızın dik duruşu ve istikrarlı bir Türkiye ile oldu dedi.
     Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve Adnan Günnarın da konuşma yaptığı toplantı, üye artışında ilk üç sırada yer alan Arsin, Düzköy ve Vakfıkebir ilçe başkanlarına plaket verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Trabzon Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER