AK Parti Turgutlu teşkilatı sahurda bir

AK Parti Turgutlu teşkilatı sahurda bir araya geldi


MANİSA (A.A) - AK Parti Turgutlu ilçe teşkilatı, sahur yemeğinde bir araya geldi.
     AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığınca Ortapark Kafede verilen sahur yemeğine, parti ilçe teşkilatı yönetiminin yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek de katıldı.
     Yurttaş, yapılan sahurun ardından yaptığı konuşmada, eğitim öğretimde yapılan son düzenlemelere işaret ederek, şunları söyledi:
     28 Şubatta imam hatip liselerinin önünü kesmek isteyenler, Kuran kurslarımızı kapatanlar, sen başörtülüsün üniversiteye gidemezsin diyenlere demokrasi cevabı olarak, yeni 4+4+4 eğitim sistemini getirdik tüm milletimize hayırlı olsun. İlkokulu bitiremeyen çocuklar, Kuran kursuna, hatta yaz kursuna bile gidemez dediler; bu engeli de ortadan kaldırdık. Artık her yaştan çocuğumuz Kuran kursuna gidebilecek. Sadece imam hatip liselerinde değil ortaokullarda da Kuran-ı Kerimi ve Peygamber Efendimizin hayatını evlatlarımızın öğrenmeleri ve bilmeleri için okullarımızda seçmeli ders olarak Kuran-ı Kerim dersini koyduk. Sizler, tüm gençlerimizin seçmeli ders olarak Kuran-ı Kerimi seçmeleri için çalışmalar yapmalısınız ve çocuklarımız dinini, peygamberini bilerek yetişmeli.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Turgutlu teşkilatı sahurda bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER