AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal:

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal: -2002 yılından 2013 yılına kadar geçen sürede Türkiye, ekonomik ve sosyal anlamda büyük gelişim ve değişim yaşadı


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Türkiyede son 10 yılda ekonomik ve sosyal alanlarda büyük gelişim ve değişim yaşadığını vurguladı.
     Soysal, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, acıları, üzüntüleri, sevinç ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıp, büyük coşku ve umutlarla yeni bir yılı milletçe karşıladıklarını ifade etti.
     AK Partinin 10 yıllık iktidarı döneminde ortaya koyduğu önemli hizmetlerin 2013 yılında da devam edeceğini belirten Soysal, şunları kaydetti:
     2002 yılından 2013 yılına kadar geçen sürede Türkiye, ekonomik ve sosyal anlamda büyük gelişim ve değişim yaşadı. Bu gelişim sürecince Türkiye, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında dünya ülkeleri arasında lider konuma gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın egemen olduğu bir dünya dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER