AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -Tersanelerle ilgili dünyada, 2015 yılına kadar hareketlenme beklemiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Tersanelerle ilgili dünyada, 2015 yılına kadar hareketlenme beklemiyoruz dedi.
     Candan, AK Parti Ereğli ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 2 haftadır Zonguldaka TBMMdeki yoğun çalışma nedeniyle gelemediğini söyledi.
     Zonguldakın büyükşehir olamadığını ve büyük üzüntü yaşadıklarını anlatan Candan, Bu işten en güzel Zonguldak karlı çıktı ve iki ilçe kazandı dedi.
     Zonguldakın göç vermeye başladığına dikkati çeken Candan, şöyle devam etti:
     Ereğli değil bütün dünyada 2-3 yıl içerisinde tersanelerle ilgili bir hareketlenme beklemiyoruz. Tersaneler bir kamu iktisadi teşekkülü değildir. Devlet cebinden çıkarıp ekstra bir şey veremez. Böyle bir yetkisi yok. Bu tersaneler, kendileri iş kavuşturmak mecburiyetinde
    
     -Ereğlideki müfettiş olayı-
    
     Candan, Ereğlide kendini müfettiş yardımcısı olarak tanıtan, okul müdürleriyle toplantı yapan ve bir ilköğretim okulunun da tadilatına yaklaşık 700 bin lira tutarında harcama yaptırdığı iddia edilen kadınla ilgili olarak Böyle bir müfettiş yoktur dedi.
     Turgut Reis İlköğretim Okulunda yaşanan sahte müfettiş olayının yargıya intikal ettiğini ve idari soruşturma başlatıldığına dikkati çeken Candan, Böyle bir müfettiş yoktur. Ben Bakan yardımcısıyla bizzat görüştüm. Kendisi de bizzat talimat verdi ve araştırdı. Böyle bir müfettiş maalesef yok. Olay yargıya intikal etmiş ve idari soruşturma başlatılmıştır.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER