AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: -Tarafsız, özgür basın ve ahlak kurallarına uyan bir medyanın, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu vardır


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olan tarafsız, özgür basın ve ahlak kurallarına uyan bir medyanın, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu olduğunu bildirdi.
     Ulupınar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, basının haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti.
     Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen 212 sayılı yasanın kabul edilmesiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün her yıl kutlandığını anımsatan Ulupınar, şunları kaydetti:
     Toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olan tarafsız, özgür basın ve ahlak kurallarına uyan bir medyanın, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu vardır. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin, halkı bilinçlendirmek adına verdikleri mücadele göz ardı edilemez. Demokratik hayatımızın değişmeyen unsurlardan biri olan gazetecilik, küreselleşen dünyayla iletişimin sağlanması, oluşturulması ve fikirler ne olursa olsun huzur ve hoşgörü ortamı oluşturmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Basın mensuplarımızın, şimdiye kadar başarıyla yerine getirdikleri bu görevi bundan sonrada aynı duyarlılık ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu özel günün vesilesiyle halkımızla aramızdaki bilgi alışverişindeki köprü görevini layıkıyla yerine getiren yerel basına gayretleri için teşekkürlerimi sunarım.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER