AK Partili başkanlardan Emniyet Müdürü Zoroğluna

AK Partili başkanlardan Emniyet Müdürü Zoroğluna ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - AK Partinin Çanakkaledeki başkanları, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlunu ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Zoroğluna yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek Çanakkalemize hoş geldiniz dedi.
     İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ise şehitler diyarı Çanakkalede hayatının en kutsal saydığı polislik mesleğini yürütmek üzere görevlendirilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Her Türk vatandaşının hayatında önemli bir yeri olan şehitler diyarı Çanakkalede aynı zamanda her vatandaşın bir atasının yatmakta olduğunu belirten Zoroğlu, Cumhuriyetin temel taşlarının atıldığı, Kurtuluş mücadelesinin ilk kıvılcımının yakıldığı bu kutsal kentimizde görev yapmak, benim için onur ve şeref olacak diye konuştu.
     Ziyarete AK Parti Teşkilat İşleri Başkanı Ali Osman Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Ayvacık İlçe Başkanı Sabri Tok, Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, Gökçeada İlçe Başkanı Tahir Sargut ve Bozcaada İlçe Başkanı Uğur Talay katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Partili başkanlardan Emniyet Müdürü Zoroğluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER