AK Partili kadınlar Diyarbakırda

AK Partili kadınlar Diyarbakırda -AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit: -Biz birlikte Türkiyeyiz. Aynı çatı altındayız, hep beraberiz


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit başkanlığında Diyarbakıra gelen heyet üyeleri, esnaf ve ev ziyaretinde bulundu.
     Güldal Akşit başkanlığında kente gelen 24 milletvekili ve Kadın Kolları MYK üyeleri, AK Parti İl Başkanı Halit Advan ile Suriçi ilçesindeki Gazi Caddesinde dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Buradan Huzurevleri semtinde Ayşe Kıranın evine geçen heyet, aile bireyleriyle bir araya geldi.
     Akşit, burada yaptığı konuşmada, aralarında Kahramanmaraş, Aydın, Denizli, Ağrı, Mardin, Konya ve Aksarayın da bulunduğu farklı illerin milletvekilleriyle Diyarbakırlılarla buluşmaya geldiklerini belirterek, Biz birlikte Türkiyeyiz. Aynı çatı altındayız, hep beraberiz. Bundan hareketle yola çıktık. Diyarbakırlılarla kucaklaşmaya, sohbet etmeye geldik dedi.
     Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan da Diyarbakıra gelirken uçakta heyet üyelerine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca Türkçe ve Kürtçe olarak hazırlanan broşürün dağıtıldığını belirterek, son yıllarda insan hakları, demokratikleşme ve Kürt sorunun çözümü hakkında büyük adımların atıldığını söyledi.
     12 Eylül darbesinin ardından kuzeninin Diyarbakır Cezaevinde kaldığını kaydeden Kotan, Çıktıktan sonra yürüyemiyordu. Bir süre tedavi gördü. Diyarbakır zindanlarında yaşanan travmaları Ağrıda bizler de yaşadık diye konuştu.
     Ayşe Kıran ise yaşanan olaylara üzüldüğünü ifade ederek, Hepimiz birbirimizi seviyoruz, hepimiz kardeşiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan babamızdır, Allah başımızdan eksik etmesin dedi.
     Heyet üyeleri daha sonra Miryıldız Düğün Salonunda verilen iftara katıldı.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın-Ümit Özdal
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber AK Partili kadınlar Diyarbakırda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER