AK Partili kadınlar Hasankeyfte

AK Partili kadınlar Hasankeyfte -AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit, ölmeden önce Başbakan Erdoğanı görmek isteyen 100 yaşındaki Havva Bahçeciyi ziyaret etti


BATMAN (A.A) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, ölmeden önce Başbakan Erdoğanı görmek isteyen 100 yaşındaki Havva Bahçeciyi ziyaret etti.
     Güldal Akşit başkanlığında Batmana gelen 26 milletvekili ve Kadın Kolları MYK üyeleri, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Sanayi Mahallesinde eşinden ayrılan 2 çocuk annesi Çiçek Şakarı evinde ziyaret etti. Çiçek Şakar çalışmadığını, bir çocuğunun da Çölyak hastası olması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını dile getirmesi üzerine Akşit, çocuğunun tedavisi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.
     Buradan kentin en işlek caddelerinde bir süre dolaşıp, esnafı ziyaret eden Akşit ve beraberindeki partili kadınlar, yolda karşılaştıkları vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
     Daha sonra karayoluyla tarihi Hasankeyf ilçesine geçen Akşit ve beraberindekiler, bir süre önce ilçeye gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşeke Başbakan Recep Tayyip Erdoğana olan sevgisini dile getirip, ölmeden önce onu görmeyi çok arzuladığını söyleyen Havva Bahçeciyi (100) evinde ziyaret etti.
     Akşit, Başbakan Erdoğanın selamını getirdiğini belirtmesi üzerine Bahçeci, Kürtçe çok mutlu olduğunu ve Başbakan Erdoğan için sürekli dua ettiğini ifade etti.
     Akşit ve beraberindekiler daha sonra, partisince düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın-Ümit Özdal-Yılmaz Ekinci / Meral Özdemir
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partili kadınlar Hasankeyfte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER